Urmărește emisiunea live


ZODII. Șase perechi care se urăsc

Există unele semne zodiacale care nu se înțeleg sub nicio formă.

Gemeni şi Gemeni

Dacă există vreo zodie care să nu poată sta locului, atunci aceea este Gemeni. Două personalităţi într-un singur semn zodiacal care merg pe linia fină dintre normalitate şi nebunie. Când Gemenii au de-a face cu Gemenii există două situaţii posibile: fie sunt cei mai buni prieteni, fie sunt cei mai mari duşmani. Nu există zonă gri atunci când vine vorba de această zodie.

Scorpion şi Vărsător

Dacă trebuie să fim total cinstiţi, trebuie să recunoaştem că Scorpionul nu are prieteni. Dar dacă ar fi să găsim pe cineva pe care îl duşmăneşte, atunci acela este Vărsătorul. Problema e că Vărsătorul este atât de sincer şi capricios, încât îl enervează la culme pe Scorpion. 

Balanţă şi Berbec

Confruntarea personalităţilor, zodia zbuciumată care doreşte să menţină pacea împotriva zodiei încăpăţânate, care pretinde că are mereu dreptate. Este practic un război total. Şi, deşi sunt duşmani de moarte, ei se respectă uneori pentru că se înţeleg reciproc.

Leu şi Taur

În timp ce Leul şi Taurul ar putea forma un cuplu grozav pentru că opusurile se atrag, crearea unei prietenii este extrem de dificilă pentru cei doi. Nevoia Leului de loialitate se bate cap în cap cu nevoia Taurului de a face tot ce e nevoie pentru a obţine ceea ce vrea. De asemenea, curajului Leului şi încăpăţânarea Taurului nu se îmbină deloc. Sunt atât de asemănători şi totuşi lumile lor sunt cu totul separate.

Rac şi Peşti

Atât Racul, cât şi Peştii sunt semne foarte sensibile. În ciuda faptului că au acest punct comun, ei îşi exprimă diferit sentimentele. În timp ce Racul îşi ţine sentimentele doar pentru el, Peştii dau totul afară şi îşi pun sufletul pe tavă. Acesta este motivul pentru care aceste zodii se duşmănesc, pur şi simplu pentru că nu pot suporta modul în care celălalt se ocupă de emoţiile lui.

[citeste si]  

Berbec şi Berbec

Cei doi se duşmănesc pentru că niciunul dintre ei nu va recunoaşte atunci când greşeşte, potrivit eva.ro, iar asta duce la un dezastru total. Acestea zodii se pot urî ani la rândul sau întreaga lor viaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel