Zodii 2019: Locul ideal unde trebuie să mergi în funcție de zodie

vacanță
vacanță

Zodii 2019: Unde ar trebui să te duci în 2019 în funcție de zodie? Dacă nu ai idee unde să călătorești în 2019, astrologia te va ajuta să găsești răspuns.

Zodii 2019: Nativii unor anumite zodii sunt mai dornici de aventură decât alții, dar călătoriile sunt, cu siguranță, pentru toată lumea. Experții astrologiei și fondatorii MoonBox - Katie Huang și Paula Pavlova - cunosc destinația perfectă de călătorie pentru fiecare zodie în anul 2019. 

HOROSCOP 2019. BERBEC

Un adevărat Berbec adoră activitățile îndrăznețe și adrenalina. Ei trebuie să meargă acolo unde pot face activități de genul scufundări, sărituri, parașutism și lista continuă cu astfel de activităție cu sete de viață! Berbecul este cunoscut pentru curaj și iubește provocările. Atât timp cât există aventură, va fi fascinat!

HOROSCOP 2019. TAUR

Nativii din Taur iubesc luxul și cel mai frumos loc pentru ei ar fi Coasta Amalfi, Italia. Puteți merge să luați masa și să petreceți timp de calitate în timp ce călătoriți. Coasta Amalfi, situată în sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase porţiuni ale ţărmului Mării Tireniene, impresionând prin peisajele naturale spectaculoase şi prin localităţile pline de istorie. Taurul iubește mâncarea și băutura bună, lucruri de care nu va duce lipsa aici.

HOROSCOP 2019. GEMENI

Pentru nativii din Gemeni, New York este destinația unde trebuie să ajungă în 2019! Gemenii iubesc acest oraș în care niciodată nu se doarme și se trăiește în ritm rapid! Cu o multitudine de opțiuni, experiențe și oportunități de interacțiune socială, New York este plin de lucruri care merită exploatate!

HOROSCOP 2019. RAC

Nativii din Rac se bucură de confortul cuibului lor, dar atunci când se simt în siguranță, vor ieși din cochilie pentru a se distra la soare. Acestea fiind spuse, dacă nu ați făcut prea multe călătorii internaționale, poate că o vacanță în altă țară unde se vorbește limba engleză vă va face să vă simțiți ca acasă și în largul vostru. Pentru voi, un loc minunat este Marea Barieră de Corali, cel mai mare sistem de recif de corali din lume cuprinzând aproximativ 3000 de recifuri și 300 de insule ce se întind de-a lungul a 2600 kilometri și acoperă o suprafață de 344,400 km pătrați. Reciful este situat în Marea Coralilor în apropiere de coasta Queensland-ului din nord-estul Australiei.

HOROSCOP 2019. LEU

Pentru nativii din Leu, cea mai bună destinație este Bali, Indonezia. Este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorită atât calităților balneo-climaterice naturale îmbinate cu tehnicile terapeutice tradiționale de origine indiană, chinezească, contopite în masajul balinez anti-stres, cât și posibilităților foarte variate de divertisment.

HOROSCOP 2019. FECIOARĂ 

Machu Picchu este locul ideal de vacanță pentru nativii din Fecioară. Atenția la detaliile pe care oamenii care au construit acest oraș antic le-au dat arhitecturii, agriculturii și aspectului sub toate formele sale le vor inspira pe Fecioare. Machu Picchu este un sat incaș din secolul al XV-lea, situat în regiunea Cusco. Ruinele au fost redescoperite în 1911 de către arheologul Hiram Bingham, fiind unele dintre cele mai frumoase și enigmatice locuri străvechi din lume.

HOROSCOP 2019. BALANȚĂ

O excursie la Paris? Oh la la! Ce-ar putea fi mai romantic decât acest lucru? O plimbare pe malurile Senei este tot ce-și doresc nativii din Balanță. Așa că la drum!

HOROSCOP 2019. SCORPION

Nativii din Scorpion ar trebui să meargă în Los Angeles, California. Bucurați-vă de tot ce pune la bătaie acest pământ de vis! 

HOROSCOP 2019. SĂGETĂTOR

Nativii din Săgetător trebuie să ajungă degrabă în Angkor Wat, Cambodgia. Angkor Wat este un templu hindus din regiunea Angkor din Cambodgia. A fost construit la începutul secolului al XII-lea pentru un rege local și reprezintă un model de arhitectură khmeră de cel mai înalt nivel. Este cel mai bine păstrat loc arheologic, de la înfințarea sa acesta este cel mai important centru religios, prima dată hindus, dedicat zeului Vishnu , iar apoi budist. Este cel mai mare complex monumental religios din lumea actuală. Acesta a devenit un simbol al Cambodgiei, care apare pe steagul său național, și este prima atracție a țării pentru vizitatori.

HOROSCOP 2019. CAPRICORN

Capricornii muncesc mult, așa că atunci când își iau concediu, o călătorie relaxantă este tot ce au nevoie. Pentru ei, este recomandată Insula Paștelui (sau Rapa Nui), o insulă polineziană din sud-estul Oceanului Pacific, aflată în cel mai sud-estic punct al triunghiului polinezian. Teritoriu special al statului Chile, anexat în 1888, Insula Paștelui este faimoasă pentru cele 887 de statui monumentale, denumite moai, statui create de către primii locuitori ai insulei. Rapa Nui este considerată de către UNESCO drept patrimoniu universal, cea mai mare parte a insulei fiind declarată Parc Național (Parcul Național Rapa Nui).

HOROSCOP 2019. VĂRSĂTOR

Ați fost întotdeauna un fan al neconvenționalului, motiv pentru care destinația perfectă este Japonia. O călătorie cu trenurile de mare viteză japoneze v-ar face o mare plăcere. De când Tokaido Shinkansen s-a deschis în 1964 cu viteze de 210 km/h, rețeaua (2.459 km) s-a extins pentru a lega toate orașele mari de pe insulele Honshu și Kyushu la viteze de 300 km/h, într-un mediu predispus la cutremure și uragane. Recordul de viteză pentru acest tip de trenuri este de 443 km/h (în 1996).

HOROSCOP 2019. PEȘTI

Nativilor din Pești le place în Islanda. Ei tind să fie foarte deschiși, curioși și plini de bucurie, indiferent unde sunt, deci cu siguranță nu vor fi deranjați de frig. Este o destinație magică de care se vor bucura la maximum. Islanda este un vis devenit realitate pentru fiecare nativ născut sub zodia Pești.

VEZI ȘI: ZODII - cele mai mari calități în funcție de zodie: De ce ești invidiat

 

Copilul tău e născut în această zodie? Va deveni celebru și bogat


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel