HOROSCOP: Zodia care este predispusă să înșele toată viața

Statisticile legate de inselat au fost date peste cap in ultima perioada. In ultimii 20 de ani, cand femeile au din ce in ce mai multa libertate atat in relatia de cuplu, cat si pe partea financiara, se pare ca infidelitatea a castigat teren.

Relația cu partenerul se poate schimba în fiecare moment. Iubitul ne poate mulțumi și ne poate demonstra în fiecare clipă iubirea pe care ne-o poartă, dar totul depinde de starea în care ne aflăm și modul în care ne dorim să fim tratate.

Potrivit one.ro, în timp ce unele femei reușesc să fie liniștite în brațele persoanei iubite, există și femei care sunt predispuse la înșelat.

Femeile care se află în zodia Vărsător vor înșela toată viața. Cei din această zodie sunt o fire originală, care nu se supun regulilor vieții obișnuite și își doresc să fie mereu altfel.

Independența este cuvântul care îi caracterizeaza pe cei din zodia vărsător, dar se pare că tot dorința pentru idependență o împinge pe femeia vărsător în bratele altor bărbați. Atât doamnele, cât și domnișoarele din această zodie nu vor simți niciodată că își trădează partenerii de viață.

[citeste si]

Ele își doresc să nu aparțină nimănui și preferă să se bucure de toată libertate în adevăratul sens al cuvântului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel