EXCLUSIV  Zodiac februarie 2020 pentru toate ZODIILE. Evenimente care răstoarnă tot

Luna februarie are evenimente astrologice propice pentru sfera profesională și mai puțin avantajoase pentru planul amoros. De asemenea, Luna Plină din data de 9 februarie va produce un conflict interior pentru fiecare dintre noi cu scopul de a ne găsi un echilibru între detașare și nevoia de atenție.

Berbec

Cum provocările din dragoste te depășesc, alegi să te concentrezi pe carieră și să scoți tot ce este mai bun acolo. Din dorința de a reuși repede, este posibil să arzi câteva etape și să superi câteva persoane.

Taur

Refuzi să vezi că relația ta se află într-o fază de blazare și îl convingi și pe partener că nu este așa. Te vei preocupa mai mult de întrebările existențiale, de studiu sau călătorii. Conexiunea cu spiritualitatea va aduce beneficii.

Gemeni

Vei trece prin dificultăți financiare, dar din fericire, prietenii îți vor fi alături de fiecare dată pentru a te ajuta. Pe ici, pe colo, îți vor reproșa diverse, dar nu neapărat cu răutate. Îți vor binele și le pare rău că suferi.

Rac

Februarie este despre câtă putere dai tu persoanei iubite, despre cât de mult te afectează vorbele sau gesturile sale. Și dacă depășește o limită, depinde doar de tine câtă răbdare îi mai acorzi. Cei singuri pot întâlni persoane curajoase.

Leu

Tu ai pretenții de la toată lumea, bineînțeles, pe toate planurile. Dar când colegii îți vor solicita sprijinul mai des, în prima jumătate a lunii, te vei răsti la ei sau le vei spune că te cobori la nivelul lor. Finalul lunii aduce conflicte în relație.

Fecioară

Copiii îți vor consuma toată atenția. Evenimentele prin care trec sunt multiple și trebuie să te zbați foarte mult să le rezolvi. Pentru cei fără copii, zona pasiunii și a creativității va fi prioritatea care îi va face să consume multe resurse.

Balanță

Nu ne alegem părinții sau rudele atunci când ne naștem, dar ne putem gestiona relațiile cu aceștia astfel încât să nu avem multe de pierdut. Asta va trebui să faci în februarie. Să te detașezi de problemele lor sau ale partenerului.

Scorpion

Dacă vei învăța să comunici mai deschis și mai eficient, vei avea succes în aproapte tot ce îți vei propune. Colegii vor fi mai blânzi și empatici cu tine, nimeni nu îți va mai pune bețe in roate. Nu te grăbi deloc atunci când pleci în călătorii!

Săgetător

Vor fi prea multe tentații în jurul tău, fapt ce va crea dezechilibre în conturile și buzunarele tale. Banii se vor scurge fără să îți dai seama, iar pe urmă vei avea de achitat facturile. Vei găsi banii necesari la apropiați care te vor împrumuta.

Capricorn

Jupiter, Saturn, Pluto și Marte(din 16 februarie) vor fi la tine în vizită și te vor provoca să pui la cale planuri și strategii mărețe, de lungă durată sau să iei decizii marcante. Dacă vrei să reușești ceva, nu trebuie să îți fie frica. Încrederea este arma principală.


Vărsător

Obiectivul lunii este de a te îngriji de sănătatea ta, de a face analize, de a schimba stilul de viață. Nu neglija niciun simptom. Nu te implica prea mult în problemele prietenilor! Este preferabil să fii alături de ei, dar doar atât.

Pești

Dacă ai avut așteptări de la luna februarie, permite-mi să îți spun că te-ai grăbit. Vor apărea multe evenimente neprevăzute, vor reveni persoane din trecutul tău, vei lega noi alianțe și vei primi alte reponsabilități la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel