Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Zodia cu probleme la locul de muncă. Astrolog: Vor fi niște rivalități

Horoscop
Horoscop

O zodie se va confrunta, în această săptămână, cu anumite rivalități la locul de muncă.

„E o săptămână interesantă în raporturile dintre dumneavoastră și copii. Ei trec printr-o etapă de reconfigurare, vizând dinamica astrologiei. Chiar dacă la serviciu nu sunteți foarte mulțumiți, veți avea o discuție cu superiorii în care veți regla foarte multe aspecte importante, care vizează atât bunul mers al evenimentelor din jurul dumneavoastră, cât și ideile. Veniți cu cele mai bune idei de soluționare, de rezolvare. O să vedeți că, miercuri, joi și vineri, din punctul acesta de vedere, veți reuși ceea ce vă propuneți. Veți avea o agendă încărcată. Sunteți persoana potrivită la locul potrivit, tocmai pentru a face față tuturor cerințelor pe care le veți avea în sectorul profesional.

Sentimental, lucrurile se mai îmbunătățesc, însă nu în contextul în care sunteți la începutul unei relații. Acolo, lucrurile s-ar putea să nu fie atât de bine stabilizate. (...) Aveți noroc în arealul personalității, veți fi inspirați.

Chiar aveți suportul oamenilor din jur, mai puțin la serviciu, unde vor fi niște rivalități pe care trebuie să le aveți în vedere pe tot parcursul săptămânii. Să renunțați la critica dumneavoastră, pentru că s-ar putea să vă dăuneze", sunt previziunile pentru cei născuți în semnul zodiacal Fecioară sau pentru cei cu ascendent în Fecioară, transmise de către astrologul Ioan Burculeț.

Horoscopul este valabil pentru această săptămână.

VEZI ȘI: Daniela Simulescu, astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Cei mai afectați vor fi băiețeii lu' mămica

Vezi mai jos horoscopul complet pentru toate zodiile:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel