EXCLUSIV  ZODIA cu avantaj la final de iulie. E, însă, o decizie pe care trebuie să o amâne

Horoscop
Horoscop

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a prezentat previziunile săptămânale pentru fiecare zodie, fiind valabile până pe data de 28 iulie.  

O zodie este avantajată în această săptămână. „Va avea mai mult curaj să facă anumite gesturi, să facă ceva ce a amânat de mult. Să se bucure mult mai mult. Dacă nu a reușit în ultimul timp, cât Mercur a fost retrograd în Leu, să fie alături de membrii familiei, săptămâna aceasta este foarte importantă. Își vor da seama că e nevoie să o facă. Vă invit să faceți acest lucru, pentru că, până la urmă, vă bucură pe voi.

Cu tot curajul care vine din toate părțile, tot e ceva care vă nemulțumește. Se deschide o parte romantică cu toate planetele în Leu, dar încă mai rămâne ceva profesional care nu vă dă pace. Este o nemulțumire. Însă încă nu e cazul să faceți pașii necesari, pentru că Mercur e tot retrograd deciziile nu sunt foarte clare. V-aș recomanda să amânați până în august.

Acum, bucurați-vă de viață, de ce vă place vouă. Faceți ceva pentru voi", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

Horoscop 22-28 iulie 2019. Astrologul DCNews, previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel