HOROSCOP 2019. Zodia care va fi înșelată. Trăiește o mare minciună

Ema Apostu / 05 feb 2019 / 10:49

HOROSCOP 2019. Zodia care va fi înșelată. Anul 2019 vine cu momente grele pe plan sentimental pentru unul dintre nativii zodiacului. Va fi înșelat.

HOROSCOP 2019. Zodia care va fi înșelată. 2019 aduce conflicte în relația de cuplu. În timp ce Taurii, Leii și Vărsătorii se vor bucura de iubirea lor, Balanțele vor vărsa lacrimi amare.

HOROSCOP 2019. Zodia care va fi înșelată. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba de prieteni, acești nativi se vor trezi în mijlocul unei minciuni. Vor fi înșelați.

HOROSCOP 2019. Zodia care va fi înșelată. Iar dezechilibrul din plan personal se va putea observa în plan profesional. Cariera, sănătatea și încrederea în propriile forțe vor fi grav zdruncinate.

HOROSCOP 2019. Zodia care va fi înșelată. Partea bună este că Balanțele vor trage învățămintele necesare din această experiență dureroase. Nu se vor mai încrede la fel de ușor în cei care vor doar să profite de pe urma lor. Soarele va răsări și pe strada acestor nativi. Trebuie doar să aibă răbdare.

Vezi și: Cum încui ușa cu furculița. Cel mai tare truc - video

Emiliano Sala, așteptat de câinele său: "Și Nala te așteaptă". Imagine emoționantă