EXCLUSIV  ZODIA care va divorța. Astrolog DCNews: Gândiți de două ori înainte!

Divorț
Divorț

Astrologul DCNews, Ioan Burculeț, a făcut o previziune tragică. O zodie riscă să divorțeze în săptămâna 25 februarie - 3 martie, dacă nu gândește de două ori înainte să acționeze.

ZODIA care va divorța. Astrolog DCNews: Gândiți de două ori înainte! Vă reveniți foarte mult cu sănătatea. De luni până duminică veți avea dinamică. Interesați de tranzacții în mod plăcut. De luni începe săptămâna foarte bine din acest punct de vedere. Din punct de vedere managerial, rezultate foarte bune.

ZODIA care va divorța. Astrolog DCNews: Gândiți de două ori înainte! La capitolul sentimental, GEMENII trec prin dezamăgiri, nemulțumiri, riscă o separare, un divorț. Dacă sunteți adeptul la începerea unei relații, puteți lua o decizie și veți vedea ulterior că lucrurile nu vor merge bine. Pentru cuplurile căsătorite, trebuie să gândiți de două ori înainte de a acționa pentru a nu vă jigni partenerul/partenera. Riscați să aveți parte de discuții care nu își au rostul. Din cauza celorlalți membri ai familiei, socrii, proprii părinți, lucrurile se vor da și mai tare peste cap. 

ZODIA care va divorța. Astrolog DCNews: Gândiți de două ori înainte! O să fiți interesați de un proiect imobiliar. Calcul făcut foarte bine vă va duce într-o direcție corectă.

ZODIA care va divorța. Astrolog DCNews: Gândiți de două ori înainte! Se poate amâna un proces, se poate consolida printr-o altă ședință. Lucrurile vor avea o continuitate chiar dacă roata se mișcă mai greu. Chiar dacă vor mai fi unele nereguli, aveți suportul superiorului.

Vezi și: ZODIA care iese din rutină în martie. Mare atenție la CAPCANE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel