EXCLUSIV  Zodia care trebuie să fie atentă în aceste zile. Astrolog: Să nu vă enervați

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop 22-28 aprilie 2019. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie, valabil pentru perioada 22 - 28 aprilie 2019.

Horoscop 22-28 aprilie 2019. Cu privire la nativii unei zodii, Daniela Simulescu a spus: „Sunt prinși între două zone. Simt un impuls că trebuie să facă o schimbare. Mai ales luni și marți, simțiți că se va întâmpla ceva. E ceva acolo care vă dă multe gânduri: vise, discuții, amintiri. Faceți un puzzle mintal și încercați să intuiți ce se va întâmpla. Nu va fi foarte ușor, dar cu siguranță va trebui să ieșiți din zona de confort. În primele zile, să nu vă enervați. Să vă acordați un minut când nu vă simți bine, respirați.

Horoscop 22-28 aprilie 2019. Ei ar vrea să țină de niște bani, însă nu vor putea. Marte este, în continuare, în zona banilor în Gemeni și va face careu cu Neptun. Vor fi tentați să cheltuie pe prostioare. Mai bine păstrați banii, vin sărbătorile și veți avea nevoie de ei", a spus Daniela Simulescu. Vizați sunt cei din zodia Taur.

Vezi mai mult în video despre horoscopul pentru Taur și celelalte zodii:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel