EXCLUSIV  Zodia care își poate găsi un job în curând. Astrolog DCNews: E foarte important!

Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrologul DCNews a prezentat previziunile valabile până pe 14 aprilie 2019, pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi trebuie să fie atent la bani. De asemenea, are mai multe șanse să își găsească un job.

„Se vor lovi de tot ce înseamnă cheltuieli. Nu se gândesc inițial că o ieșire s-ar putea să îi coste mai mult decât ar trebui. Se întâmplă săptămâna aceasta. Nu își dau seama. Dacă au bani scoși, să nu îi ia pe toți cu ei. Când ies în oraș, să încerce să nu meargă în cele mai scumpe localuri. Să nu se aventureze, să nu cheltuie mulți bani", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„E foarte important și tot ceea ce înseamnă domeniul profesional. Dacă vă căutați un job, șansele să-l găsiți sunt mult mai mari din această săptămână. Așa că, treceți la treabă. Trimiteți CV-uri, căutați, întrebați, reluați legături cu foști colegi. Vă va fi mult mai ușor să găsiți un job acum. Relațional, cei care au deja o relație vor avea mai mult de discutat cu partenerul", a mai spus astrologul. Este vorba despre Vărsător.

Vezi previziunile pentru toate zodiile în VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel