EXCLUSIV  Zodia care întâlnește pe cineva în septembrie. Stă bine și cu banii. Semn de la Univers

Horoscop
Horoscop

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru perioada 16-22 septembrie 2019. Nativii unei zodii primesc vești bune.

„Sunt bucuroși. Saturn și-a încetat retrogradarea în zona banilor. De săptămâna aceasta, se ridică ușor, ușor. Își dau seama de greșelile pe care le-au făcut și le acceptă. Jupiter este în mers direct în Casa 7, a parteneriatelor, iar Mercur, guvernatorul Casei 7, a intrat în Balanță. Le-aș recomanda foarte mult celor care sunt singuri să iasă mai des în oraș, la evenimente. Să caute evenimente cu o notă artistică, culturală sau, de ce nu, o notă informațională, educațională. Să cunoască oameni. La un moment dat, le va plăcea de cineva.

Pentru cei care sunt într-o relație, pot exista mici disensiuni, opinii diferite și de aici să apară niște ciocniri care să scoată la iveală probleme mai vechi.

Nu v-aș recomanda să fiți agresivi cu șefii, persoanele cu autoritate. S-ar putea să aveți de pierdut. Nu este săptămâna în care să vă cereți drepturile. Vedeți ce se întâmplă. Mai așteptați câteva zile. Dacă vă nemulțumește locul de muncă, primiți ghiontul necesar să începeți să căutați altceva", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Săgetător și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: De ce a apărut astrologul Daniela Simulescu legată la ochi la DCNews. I se poate întâmpla oricui: MERGI LA DOCTOR!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel