EXCLUSIV  Zodia care are parte de schimbarea vieții. Astrolog Dc News: Foarte rar se întâmplă

Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a prezentat previziunile săptămânii 15-21 aprilie 2019, pentru fiecare zodie. Una dintre ele trebuie să ia în calcul familia, dacă vrea să ia decizii bune.  

Horoscop 15-21 aprilie 2019. Ești încă într-o perioadă în care ai vrea să faci și nu ai vrea să faci. Cu siguranță, familia te împinge de la începutul săptămânii, luna Leu te face să comunici mai mult cu cei dragi, să asculți părerile lor, să iei în calcul, foarte rar se întâmplă, ce îți spun cei dragi, rudele, familia, părinții. Ia în calcul, dacă ai planuri, să îi asculți și pe ceilalți. S-ar putea să găsești nu neapărat concluzia la ei, ci o nuanță care s-ar putea să te sprijine în luarea deciziei sau în începutul unei schimbări.

Horoscop 15-21 aprilie 2019. Schimbarea poate veni pe mai multe planuri. Aș putea spune că planurile de viitor acum sunt puțin confuze. La voi, toată această conjuncție a Mercur – Venus – Neptun se petrece în zona planurilor și nu prea înțelegi ce se întâmplă, cum se întâmplă, dar dacă îi ascultați pe cei din familie, te vor ajuta mult mai bine.

Horoscop 15-21 aprilie 2019. Dacă vrei o schimbare profesională, ea poate veni acum, cu Luna plină. Dacă ar fi să mă asculți, Luna plină activează în zona profesională, însă, în același timp, vreau să conștientizezi faptul că puțină odihnă nu ți-ar strica, măcar în această săptămână, până când Soarele va intra înapoi în semn și vei avea chef să faci foarte multe lucruri. Este vorba de nativii Taur.

Vezi previziunile pentru fiecare zodie în parte în VIDEO de mai jos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel