EXCLUSIV  Zodia care are nevoie de ACATIST. Astrolog Dc News: O mare rugăminte!

Horoscop iulie 2019
Horoscop iulie 2019

O zodie este veșnic nemulțumită de cei apropiați. Mare atenție, totul este o închipuire. Care este de fapt realitatea, astrologul Dc News are răspunsurile. 

Această zodie a trecut de eclipsa de Soare de pe 2 iulie, vi s-au declanșat tot felul de vulcani emoționali, ați erupt de mai multe ori, întâlnirea cu tot ce înseamnă familia, rude, cu ce nu vă mulțumește pe voi la cum a decurs viața cu cei dragi până acum. Cine a avut probleme, cum ați putea să-i ajutați, nevoia este de a sări în continuare în ajutor, dar prezența Soarelui și a lui Venus în casa întâi face să simțiți și mai multă răceală din partea celorlalți. Veți simți nevoia de a fi și mai mult iubiți, de a primi blândețe, de a primi atașament, grija celorlați. Nu înseamnă că nu le veți primi, dar nevoile voastre sunt mult mai mari acum și veți avea senzația că nu le primiți. Va fi la fel ca până acum, dar ceva din interior vă face să credeți că nu este așa. Vă veți simți neajutorați, neîmpăcați, supărați, căutați tot felul de soluții. O să aveți un acatist cu nemulțumiri, în perioada următoare.

O mare rugăminte! Ca să treceți peste aceste nemulțumiri, careul Mercur-Marte-Leu-Uranus reactivează puțin zona banilor. Veți avea tentația să mergeți la cumpărături. Primul impuls nu este bun. Așteptați-l pe al doilea. Dacă ați văzut un lucru și vă umpleți de fericire, mai așteptați puțin. Nu cumpărați din prima. Nu reacționați imediat, este mesajul Danielei Simulescu pentru nativii Gemeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel