VIDEO - Zlatan Ibrahimovic, spectacol la revenirea pe teren

Sebastian Florea / 01 apr 2019 / 18:13
VIDEO - Zlatan Ibrahimovic, spectacol la revenirea pe teren
VIDEO - Zlatan Ibrahimovic, spectacol la revenirea pe teren

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe gazon duminică şi a înscris 2 goluri pentru LA Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic, super-vedeta celor de la Los Angeles Galaxy, care ratase primele două meciuri pentru clubul din Major League Soccer, a revenit pe gazon duminică şi a înscris ambele goluri, din penalty, în meciul câştigat cu 2-1 în faţa formaţiei Portland Timbers, informează AFP.

"Ibra" a deschis scorul în min. 33 din penalty şi şi-a readus echipa în avantaj în min. 44, când scorul era egal (1-1). În ultimul minut al prelungirilor, Ibrahimovic a fost aproape de golul cu numărul 3, dar reluarea sa ratat cu puţin poarta.

"Trebuia să marchez trei goluri, pentru că aşa îi promisesem fiului meu", a explicat el.

VIDEO"Ibra", în vârstă de 37 de ani, s-a accidentat la tendonul lui Ahile la primul meci din sezonul 2019, la începutul lunii martie, cu Chicago Fire, în cursul căruia a marcat un gol. În absenţa sa, LA Galaxy s-a înclinat la Dallas (0-2) şi a învins-o pe teren propriu pe Minnesota United (3-2).

Fosta vedetă a clubului Paris Saint-Germain, devenit cel mai bine plătit jucător din MLS (7,2 milioane dolari pe an), a marcat 22 de goluri în 27 de meciuri în 2018 la primul său sezon cu Galaxy. LA Galaxy, care nu a disputat play-off-ul în 2017 şi 2018, ocupă locul 5 în Conferinţa Vestului cu 9 puncte.

Citește și:

Mbappe o duce pe PSG mai aproape de titlu

FCSB - Universitatea Craiova, rezultat final