EXCLUSIV  Ziua Opoziției la DCNews! Anunțuri înainte de europarlamentare, care e strategia

Studio DCNews
Studio DCNews

Zi de foc la DCNEWS! Emisiuni fulger aduc în fața cititorilor DCNews și celor care ne urmăresc pe pagina de Facebook, doi lideri ai Opoziției! 

Dan Barna, liderul USR, este invitatul de la ora 09:00 al DCNews. Interviul este transmis AICI și pe pagina de Facebook DCNews. El anunță ce se va întâmpla după alegerile europarlamentare pe scena politică, dar și ce urmează să se întâmple cu alianța pe care o are USR și PLUS-ul lui Dacian Cioloș. 

Imediat după interviul cu Dan Barna, urmăriți interviul cu Rareș Bogdan, numărul 1 pe lista PNL la alegerile europarlamentare. Emisiunea va fi moderată de Bogdan Chirieac și Elena Cristian și poate fi urmărită AICI și pe pagina de Facebook DCNews, de la ora 10:00. 

Și acestea nu sunt singurele interviuri ale zilei! Ziua începe la ora 08:00 cu previziunile astrologice despre ziua alegerile europarlamentare. Interviurile cu liderii Opoziției continuă cu analiza săptămânii realizată de Remus Borza, de la ora 11:00. Rămâneți pe DCNews.ro pentru cele mai noi informații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel