Ziua Drapelului Naţional. Cum e sărbătorită Ziua Tricolorului în Tulcea

Ziua Drapelului Naţional este încă un prilej pentru a fi aproape de valorile naţionale, a declarat prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui, miercuri, în timpul ceremoniei desfăşurate în Piaţa Tricolorului.

"Sărbătoarea de astăzi reprezintă unul dintre puţinele momente în care suntem, spiritual, aproape de valorile naţionale şi care au menirea să ne conştientizeze şi să ne apropie de rădăcinile noastre. Am convingerea că Ziua Naţională a Drapelului este o bună ocazie să întărim şi să transmitem copiilor şi tinerilor noştri sentimentul mândriei de a fi român", a afirmat Furdui.

El a subliniat că drapelul reprezintă un element de identitate pentru români.

"Respectul şi preţuirea pentru tricolor trebuie să fie o constantă a poporului nostru, exprimând continuitatea, legăturile permanente dintre români, idealurile de unitate şi independenţă ale neamului", a mai spus prefectul judeţului Tulcea.

Ceremonialul organizat miercuri de Instituţia Prefectului - Judeţul Tulcea şi Garnizoana Tulcea a început cu prezentarea onorului şi salutul drapelului de luptă şi a constat atât în alocuţiuni ale oficialităţilor, cât şi în înălţarea drapelului la catarg concomitent cu intonarea Imnului şi defilarea Gărzii de Onoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel