Ziua Armatei Române. Mihai Fifor: România şi-a asumat calitatea de furnizor de securitate în regiune

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, mulţumeşte militarilor şi personalului civil al MApN pentru profesionalismul cu care îşi îndeplinesc misiunile încredinţate şi arată că România şi-a asumat calitatea de furnizor de securitate în regiune. 

"Participarea Armatei României la operaţiuni umanitare, de menţinere a păcii, precum şi la operaţiuni de combatere a terorismului, a fost, este şi va rămâne obiectivul major al politicii noastre de securitate şi apărare. Aceste misiuni sunt dovada faptului că ţara noastră şi-a asumat cu responsabilitate calitatea de furnizor important de securitate în regiunea sa, contribuind din plin la sprijinirea efortului comunităţii internaţionale pentru instaurarea în lume a unui climat de securitate", transmite Mihai Fifor într-un mesaj pe pagina de Facebook, postat cu ocazia Zilei Armatei Române. 

[citeste si]

Precizează că profesionalismul demonstrat de militarii români în teatrele de operaţii a consolidat statutul României de membru activ şi credibil al Alianţei Nord-Atlantice. "Adresez felicitări şi tuturor cadrelor militare în rezervă şi în retragere şi un sincer omagiu vă aduc dumneavoastră, distinşi veterani de război, pentru sacrificiul făcut în slujba patriei. Ziua de astăzi este şi despre cei căzuţi pe câmpul de luptă, al căror sacrificiu nu a fost în zadar. Cinste şi onoare memoriei lor! Dumnezeu să binecuvânteze Armata României!", îşi încheie mesajul ministrul Apărării.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel