Zina Dumitrescu, dezvăluiri din azil: Eu mereu am spus...ce îi ascunde

Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu

În vârstă de 82 de ani, celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu este invitata Oanei Turcu astãzi, de la 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars.

Aflată la un azil pentru vârstnici, unde primește îngrijirea de care are nevoie, celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu i-a povestit Oanei Turcu detalii din viața de zi cu zi, dar și despre prietenii și fostele sale eleve care continuă să o viziteze. Chiar și acum, Mama Zina mărturisește că respectă ritualurile de frumusețe pe care le-a urmat toată viața și, la fel ca în tinerețe, încearcă să mănânce echilibrat, însă fără să renunțe la un răsfăț culinar ocazional cu gogoși sau cartofi prăjiți, mâncărurile sale preferate!

După ce a cunoscut toate secretele din lumea modei și a cunoscut culturi din întreaga lume, Zina Dumitrescu dezvăluie însă și câteva reguli valabile în oricare eră, care pot ajuta orice femeie să se simtă frumoasă și puternică. "A revenit moda, dar eu mereu am spus că o femeie trebuie să ia ce îi vine bine, ce îi pune în evidență părțile frumoase și ce îi ascunde, în același timp, defectele pe care le are", a spus celebra creatoare de modă.

Ce reguli a respectat aceasta cu sfințenie, dar și ce alegeri ar face Zina Dumitrescu dacă ar putea da timpul înapoi, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", difuzată astãzi, de la ora 15.45, la Antena Stars.

Vezi și: Zina Dumitrescu, veste îngrozitoare. "Are un loc de veci la Bellu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel