EXCLUSIV  Zina Dumitrescu a ținut secret, dar a măcinat-o. Marina Almășan: Atunci a căzut

Zina Dumitrescu a plecat astăzi la ceruri. Marina Almășan a dezvăluit care a fost momentul care a dărâmat-o pe celebra creatoare.

Zina Dumitrescu a murit, joi, după mai multe luni de suferință. Marina Almășan a vorbit, pentru DC News, despre durerea creatoarei pe care a ținut-o ascunsă în suflet și care i-a măcinat sănătatea în fiecare zi.

Citește și: Zina Dumitrescu a murit. Botezatu, în lacrimi, la TV

"Ea a stat într-un azil bun și s-a bucurat de atenție. Părerea mea este că Zina a căzut în momentul în care s-a trezit singură. Singurătatea este cea mai greu de dus boală a sufletului. Zina, după ce a stat o viață întreagă în lumina reflectoarelor și înconjurată de oameni care i-au zâmbit și care au complimetat-o, s-a trezit deodată singură, fără băiatul el care era singura ei rază de soare în viață, fără soțul ei care murise. În concluzie, singurătatea asta a măcinat-o și practic viața ei nu a mai avut miză. Pentru cine să trăiască? Zina era o persoană foarte optimistă. Eu când m-am întâlnit cu ea, deși se vedea clar că nu este așa, ea mereu spunea Sunt ok, abia aștept să mai fac o prezentare de modă, abia aștept să mă repun pe picioare și să reîncep activitatea. Era o discrepanță între ce spunea ea și ceea ce era cu adevărat în sufletul ei", a declarat Marina Almășan.

Citește și: Zina Dumitrescu a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel