Zeci de turiști români, blocați pe insula grecească Samothraki

Zeci de turiști români sunt blocați de două zile pe insula grecească Samothraki.

Turiștii au rămas blocați în port după ce feribotul care le asigura transportul s-a defectat, conform Realitatea Tv. Nici până luni nu s-a găsit vreo soluție pentru deblocarea situației. Oamenii au ajuns să doarmă în mașinile personale sau în port.

Luiza Elena Mihalachi, o româncă ce se află printre turiștii blocați, a declarat la Realitatea TV că nimeni nu le-a oferit vreo informație oficială: "Nu ni se explică, nu ni se spune nimic. Sunt români care mănâncă ce apucă, este o situația absurdă. Nu mai avem bani, stăm pe la cafenele să ne încărcăm telefoanele", a afirmat românca.

Ministerul Afacerilor Externe informa vineri cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că în urma unor defecțiuni intervenite la nava care asigura transportul autovehiculelor pe ruta Alexandroupoli - Insula Samothraki și retur, temporar, cursa nu se mai poate efectua.

Transportul pasagerilor este asigurat doar de o ambarcațiune auxiliară. Conform informațiilor furnizate de Căpitănia Portului din Alexandroupoli, în prezent, se caută soluții pentru deblocarea situației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel