Zeci de posturi de directori de școli rămân neocupate într-un județ

REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro Giurgiu NOTE titularizare 2018.
REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro Giurgiu NOTE titularizare 2018.

Prima etapă, cea a evaluării dosarelor depuse online de candidaţii pentru cele 190 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, a relevat faptul că doar 119 de cadre didactice din cele 133 care şi-au depus dosarele de înscriere la concurs vor putea participa la examenul scris.

'Dintre cele 133 de cadre didactice care şi-au încărcat dosarele online pe platforma destinată concursului, pentru cele 190 de posturi de directori scoase la concurs, au rămas în competiţie doar 119 cadre didactice, 14 dosare fiind respinse de către Comisia de verificare a dosarelor de înscriere, pentru că au avut dosarul incomplet. Deci, înainte de concurs există un minus de 71 de candidaţi, dacă consideră că pentru fiecare post există câte un singur candidat', a declarat prof Laura Nădăban, purtător de cuvânt al ISJ Arad.

[citeste si]

Potrivit sursei citate, în cazul în care toţi candidaţii care se vor prezenta la concurs îl vor promova, ISJ Arad va trebui să găsească cel puţin alte 71 de cadre didactice pentru a fi numite pe funcţiile de directori care vor rămâne vacante. Conform regulamentului de concurs, candidaţii ale căror căror dosare online au fost validate vor susţine examenul scris în data de 12 octombrie. Cei care vor obţine minimum 35 de puncte din cele 50 posibile la proba scrisă, vor fi admişi la probele de CV şi interviu. Vor fi declaraţi 'admişi' candidaţii care au realizat de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de minim 105 puncte, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel