Zeci de polițiști, încuiați în biserici, la Constanța

Biserică
Biserică

Decizie inedită a șefului Poliției Municipiului Constanța, după ce mai multe biserici au fost prădate de hoți. În aproximativ 50 de lăcaşe de cult a fost închis, la propriu, câte un poliţist pentru a le păzi. Doar că cei care au fost nevoiți să stea la pândă lângă cutia milei consideră că şeful Poliţiei Municipiului Constanţa a gestionat greşit situaţia.

”Vorbim de aproximativ 50 de lăcaşe de cult în care a fost închis, la propriu, câte un poliţist. Doar el şi Dumnezeu, într-o comuniune ce a durat 9 ore, timp în care a avut ocazia unică de a fi în dialog cu divinitatea. Cu excepţia Secţiei 2 Poliţie, unde colegii au sesizat reprezentanţii Filialei Constanţa a Sindicatului Poliţiştilor Europeni EUROPOL, şi unde au fost planificaţi câte doi poliţişti, la toate celelalte secţii, poliţiştii au fost carne de tun", potrivit sindicateuropol.ro, scrie replicaonline.ro.

Reacţia IPJ Constanța nu s-a lăsat așteptată, aceasta precizând că în noaptea de 23 ianuarie s-au desfãşurat ”activitãţi specifice pentru prevenirea şi combaterea furturilor, sens în care au fost angrenate efective cu atribuţii în domeniu. (...) Astfel de activitãţi sunt organizate periodic, având ca principal criteriu situaţia operativã, fãrã a avea drept scop paza anumitor obiective”, precizează sursa citată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel