Zboruri directe în Canada, de pe Otopeni. Anunț-cheie

Avion
Avion

Compania aeriană Air Canada va opera, din luna iunie 2018, zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către Montreal şi Toronto. 

Anunțul a fost făcut de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuţiilor cu şefii CNAB, care au convins reprezentanţii Air Canada să opereze curse directe pe principalul aeroport al României.

Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele Bucureşti - Toronto şi Bucureşti - Montreal, patru curse săptămânale dus-întors.

”Le urăm 'Bun venit' partenerilor noştri de la Air Canada şi ne bucurăm că au ales Aeroportul Henri Coandă Bucureşti drept cea mai nouă destinaţie. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureştiului pe lista destinaţiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum şi o confirmare a faptului că Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti devine un centru relevant de interes pe harta aviaţiei internaţionale. Echipa CNAB este dedicată total pasagerilor şi companiilor aeriene şi am convingerea că acest parteneriat cu Air Canada este un început de bun augur pentru proiectele de anvergură pe care le-am pregătit”, a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mîndrescu.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează 47 de companii aeriene către 103 de destinaţii. Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel