Zamfir, ÎNLOCUIT cu Cîțu. Mircea Badea, reacție-fulger

Mircea Badea a făcut un comentariu după ce senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat, de la şefia Comisiei economice, cu Florin Cîţu.

"Florin Cîțu este un fel de Chichirău, dar mai lent. Chichirău este cu efervescență. Nu este nicio diferență între discursurile celor doi, Chichirău și Cîțu, doar că - așa cum vă spuneam - domnul acesta este mult mai lent. L-am auzit spunând niște aberații... fiind atât de convins de ele... Doamne ferește!", a zis Mircea Badea la Antena 3.

"Daniel Zamfir era mai nuanțat și spunea niște lucruri concrete în legătură cu băncile. PNL a zis că nu este bine ce a spus Daniel Zamfir despre bănci, dar nu-i nimic, va spune domnul Cîțu...", a mai spus realizatorul TV.

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

[citeste si]

"Am o mare frustrare fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că, probabil, i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului", a susţinut Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel