EXCLUSIV  Zamfir, EXPLOZIV după înscrierea în PSD București. Susținere puternică pentru Firea la alegerile locale

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir s-a înscris oficial în PSD București. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Gabriela Firea. Senatorul ne-a dat prima declarație. 

Daniel Zamfir ne-a declarat că susține proiectele de la Capitală, așa cum PSD susține proiectele sale: ”Eu sunt foarte dornic să susțin programul Oxigen, doamna Firea susține proiectele de lege împotriva abuzurilor de tot felul.”

Senatorul a subliniat, despre decizia politică de a se înscrie în PSD: ”Nu cred că e pentru cineva vreo surpriză, vă aduc aminte că încă de la plecarea mea din ALDE, din motivele bine cunoscute- nu exista un motiv mai limpede și mai clar decât acela că nici dl Tăriceanu și nici dl Orban n-au susținut proiectele de lege împotriva abuzurulor- grupul PSD a fost cel care a îmbrățișat, fără rezerve, proiectele mele. Nu văd să fie vreo neconcordanță între ceea ce s-a întâmplat până acum și ce am făcut acum. Am oficializat o relație de încredere, care se concretizează în fapte. Cei de la PSD au fost singurii care au mers până la capăt, necondiționat, în susținerea legii de protecție a consumatorilor împotriva abuzurilor.”

Susținere puternică pentru Firea la Capitală

”Voi pune la bătaie toate resursele, toată încrederea și puterea ca Gabriela Firea să obțină un nou mandat de primar general” ne-a mai spus Daniel Zamfir, care a precizat că nu se ocupă de campanie, dar a menționat: ”sunt parte în echipa de susținere a doamnei Firea, pun la bătaie toată capacitatea mea de convingere.”

Totodată, din anunțul lui Daniel Zamfir de pe Facebook se înțelege că vor urma și alte persoane care vor intra în PSD, la Capitală. Senatorul ne-a confirmat că urmează să se înscrie și alte persoane care luptă pentru aceeași cauză, împotriva abuzurilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel