Zâmbetul lui Teodorovici, la o întrebare despre Dragnea. Ce a răspuns

Jurnalista Mihaela Bîrzilă l-a întrebat pe Eugen Teodorovici dacă, la DNA, l-a denunțat pe Liviu Dragnea.

"Nu am denunțat pe nimeni pentru că nu am ce să denunț și nu sunt un denunțător", a zis fostul ministru zâmbind, moment în care jurnalista de la Antena 3 a spus: "Iar zâmbiți. Nu zâmbiți cu subînțeles, nu?".

Eugen Teodorovici a răspuns: "Așa este firea mea. Românul nu cumva s-a săturat să vadă mereu, la televizor, fel de fel de fețe care mai de care mai schimonosite din motive diverse? De natură... de viciile vieții de zi cu zi?".

[citeste si]

Amintim că Mircea Badea, în urmă cu câteva zile, l-a criticat pe Eugen Teodorovici în privința celor zise pe treptele DNA unde fusese citat ca martor.

"Eugen Teodorovici mi se pare chiar simpatic, dar când cineva, pe treptele DNA, spune ceva de genul: 'Dragnea nu are de ce să se teamă dacă nu a făcut nimic rău'... Această declarație poate fi în sprijinul ideii că nu ai făcut tu nimic, dar hai să mergem mai departe. Bine... Eugen Teodorovici îl urăște pe Dragnea, este ok, Dragnea este un om ușor de urât, foarte bine, dar fraza, de pe treptele DNA, cum că 'Dragnea nu are de ce să se teamă dacă nu a făcut nimic rău'... Ia spune-i tu fraza aceasta lui Mircea Gutău sau Marianei Rarinca sau lui Dan Radu Rușanu care a făcut ani de închisoare fiind nevinovat? Spune-le lor treaba asta!

Teodorovici a inoculat falsa idee că doar dacă ai făcut ceva rău vine DNA. Este exact refrenul lui Tudose pe ideea că 'ce? DNA anchetează oameni nevinovați?'. Da! De multe ori, da! Este ceva abominabil. Oricât de simpatic mi-ar fi Teodorovici, secvența de astăzi cu el, rânjând pe treptele DNA, și spunând ce v-am zis mai devreme, satisfăcut pe ideea 'să și-o fure Dragnea'... Poți să bei șampanie că și-o fură Dragnea, dar să spui, pe treptele DNA, poporului român, că dacă nu ai făcut nimic rău nu ai de ce să te temi de DNA... este monstruos! Este o mare greșeală", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel