Youtube va ELIMINA milioane de videoclipuri. Schimbare importantă

Youtube anunță că a pornit un război împotriva videoclipurilor conspiraționiste, precum cele care spun că pământul este plat, sau care vorbesc despre teorii bizare ale atacurilor turnurilor gemene din 11 septembrie. 

În urma reclamațiilor privind numărul de videoclipuri nedorite care apar în recomandări, Youtube spune că intenționează să încerce să le elimine.

Reprezentanții Youtube afirmă că videoclipurile se apropie de încălcarea regulilor comunității și că "dezinformează utilizatorii într-un mod dăunător". 

"Vom începe să reducem recomandările conținutului și conținutului limită care ar putea dezinforma utilizatorii în moduri dăunătoare - cum ar fi videoclipurile care promovează un tratament miraculos pentru o boală gravă, cele care pretind că pământul este plat sau care spun lucruri false despre evenimente istorice precum 9 / 11."

Decizia va afecta mai puțin de 1% din videoclipuri - dar asta înseamnă totuși milioane de clipuri. 

"Considerăm că această schimbare dă un echilibru între menținerea unei platforme de liberă exprimare și asumarea răspunderii noastre față de utilizatori", a spus YouTube.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel