Urmărește emisiunea live


Youtube face schimbări MAJORE

Platforma YouTube îşi propune să plaseze serviciile de streaming într-un singur loc, după exemplul Apple şi Amazon.

În ultimele luni, YouTube a luat legătura cu numeroşi furnizori de streaming pentru a permite înregistrarea conţinutului acestora pe Youtube, potrivit engadget.com.

Deocamdată nu sunt cunoscute numele furnizorilor sau alte detalii despre procedură, însă doritorii vor putea să aibă acces, de exemplu, la platforma de streaming a Showtime, conform descopera.ro. 

Demersul ar putea transforma YouTube-ul într-o uriaşă platformă pentru vizionări online.

Este neclar cât ar câştiga YouTube de pe urma planului, însă s-ar asigura, astfel, că nu pierde mulţi utilizatori către alte platforme.

Serviciile de streaming interesate ar putea avea un canal special pe YouTube, unde accesul se va face în urma unor plăţi lunare sub formă de abonamente, potrivit Mediafax.

Cu alte cuvinte, YouTube va avea de câştigat în primul rând datorită notorietăţii sale şi va ajunge să fie un furnizor pentru alte platforme de streaming. Apoi, câştigurile vor veni şi din abonamentele vândute, dar şi prin convingerea oamenilor să se aboneze la alte servicii. Planul depinde de feedback-ul venit din partea clienţilor în condiţiile în care YouTube a mai încercat să introducă abonamente pentru servicii conexe şi în trecut şi a renunţat în noiembrie din lipsă de interes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel