Yoko Ono va transmite un mesaj de pace în deschiderea Festivalului Internaţional din Manchester

Cântăreaţa Yoko Ono invită locuitorii din Manchester să transmită împreună un mesaj de pace către lume, în deschiderea Festivalului Internaţional din Manchester, potrivit Press Association.

Artista, văduva muzicianului John Lennon, va organiza un eveniment desfăşurat sub sloganul Bells for Peace (Clopote pentru Pace), care va avea loc în Cathedral Gardens din Manchester, în data de 4 iulie. 

În cadrul evenimentului, sunetele a mii de clopoţei - participanţii reuniţi în Cathedral Gardens vor suna la unison din clopoţei de mână sau din claxoanele bicicletelor - vor forma o orchestră de clopote care va cânta pentru pace. 

"Frumuseţea acestei melodii va răsuna spre cer şi dincolo de acesta", a spus Ono.

"Motivul pentru care evenimentul va fi unul foarte special este că vom contribui laolaltă la producerea acestui sunet".

"Mai mult ca niciodată, trebuie să ne unim pentru a ne vindeca unul pe celălalt şi pentru a vindeca lumea. Pacea înseamnă Putere! Vă iubesc pe toţi", a mai spus artista.

Înaintea momentului în care vor răsuna clopoţeii, participanţii sunt invitaţi să ia parte la un atelier de confecţionat clopoţei, iar mai multe grupuri corale vor pregăti răspunsuri la mesajul de pace.

"Yoko Ono va crea pentru cetăţenii oraşului Manchester - şi lumea întreagă - un eveniment foarte special în deschiderea festivalului, în centrul oraşului: un răspuns plin de bucurie pentru vremurile complicate pe care le trăim", a spus directorul artistic şi executiv al Manchester International Festival, John McGrath. 

În cadrul festivalului, care va avea loc în perioada 4-21 iulie, artişti din lumea întreagă îşi vor vernisa cele mai recente creaţii în spaţii amenajate în diverse locuri ale oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel