Yaya Toure dă probe pentru o echipă din China

Mijlocaşul ivorian Yaya Toure, fostul jucător al echipelor Manchester City şi FC Barcelona, a sosit în China pentru a susţine probe la clubul de fotbal de liga a doua Qingdao Huanghai, a anunţat vineri gruparea, citată de AFP. 

Fostul internaţional ivorian, în vârstă de 36 de ani, nu mai avea echipă din decembrie, când s-a despărţit de grecii de la Olympiakos Pireu, după doar trei luni de la sosire.

Toure a dezminţit recent zvonurile despre o eventuală încheiere a carierei, subliniind că doreşte să mai joace câţiva ani.

Următoarea sa experienţă ar putea fi în oraşul balnear Qingdao (estul Chinei), la liderul ligii secunde din China.

Yaya Toure a sosit joi pe aeroportul local, iar presa britanică afirmă că este pe punctul de a semna un contract cu clubul Qingdao Huanghai. Totuşi, un purtător de cuvânt al echipei a precizat pentru AFP că africanul e venit în probe, pentru moment.

Antrenorii vor evalua forma sa şi aptitudinile sale fizice, înainte de a decide dacă venirea sa este sau nu benefică pentru echipă, a afirmat sursa menţionată.

Mijlocaşul ivorian are trei titluri de campion al Angliei cucerite în şapte sezoane cu Manchester City, de care s-a despărţit la finalul stagiunii trecute, din cauza faptului că juca prea puţin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel