Yamato Zaharia, pe masa de operație după Exatlon. Care este starea Faimosului

Yamato Zaharia
Yamato Zaharia

Yamato Zaharia a suferit în cursul zilei de joi intervenţie medicală la coloană. Concurentul din echipa Faimoșilor de la Exatlon a fost internat la un spital privat din Capitală. 

Yamato Zaharia a ajuns la spital după ce s-a întors din Republica Dominicană. Fasimosul a avut de suferit în timpul emisiunii Exatlon, unde a intrat pe trasee cu dureri cumplite la coloană. Sfatul medicilor a fost să fie supus unei intervenții după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc. 

"I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată", explica tatăl Faimosului, Amatto Zaharia pentru wowbiz.ro.

Cum se simte după intervenție

"Sper ca efectele intervenţiei să fie maxime şi să nu ajung să fiu operat. Acum, mă simt bine, am scăpat de dureri. Tot ce sper este să mă fac bine cât mai repede. Momentan nu pot să fac, aşa cum mi-aş dori, mişcare, să intru în sală, dar, încet-încet, de anul viitor, voi începe să fac, din nou, mişcare. Sper să pot reven I la antrenamente cât mai repede, dar trebuie să respect indicaţiile medicilor, aşa că voi fi cuminte. Important este însă că mă simt mai bine, acum", ne-a spus Yamato Zaharia, Faimosul care a făcut senzaţie la Exatlon, în cel de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D.

Vezi și: Exatlon 7 decembrie 2018. Războinici vs. Faimoși: Yamato Zaharia, eliminat din competiție

EXATLON România, reacții fulger după eliminare. Fanii, propunere neașteptată pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel