X Factor, Narcisa Stănescu. Maticiuc: Fac nunta-n țigănie

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a fost impresionat de Narcisa Stănescu, o tânără de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă, care a venit vineri la X Factor.

"Pentru mine X-Factor bate Vocea României.

Si nu pentru ca e sor'mea in juriu, va jur. Nu. O sa va spun la fel si la anu' cand Delia semnează cu Prima pentru un rol secundar in Trăsniți in NATO.

Pur si simplu la Vocea sunt doar voci bune pe banda rulantă. Bune, foarte bune si fabuloase si asta ma plictisește îngrozitor. Cand apare fabulosul nu ma mai impresionează. La X, nu stii. Pare Ok si rage ca un măgar castrat fara mila de o nevăstuică grăsuța si oarba. Pare un looser si canta de ti se face pielea de găina si te ridici in picioare prin casa ca la calificările Stelei prin golurile date cu manta si cu bulan de Alibec.
De aseara o iubesc pe tiganca asta de 17 ani, Narcisa. Frumoasa de pica, voce, ritm, engleza buna, dezinvoltura, vocabular, într-un cuvant si o litera... X Factor. Au mai fost cateva voci foarte bune vineri seara dar, asa cum v-am spus, nu e despre Voce. E despre X-Factor.

Daca prințesa țiganilor din Galați divorțează vreodata si vrea ceva pe genu' Adrian Minune da' fara voce ne vedem direct la primarie. Ma f*t in ea de burlăcie. Si fac nunta-n țigănie", a spus Codin Maticiuc.

[citeste si]

Frumoasa Narcisa, în vârstă de 17 ani, i-a uimit pe jurați nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață. Promisă încă de la vârsta de 6 ani, tânăra a crescut împreună cu cel care în urmă cu 8 luni i-a devenit soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi adolescenți au ajuns să se îndrăgostească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel