X Factor: Ada, fata lui Cornel Palade: Tata nu știe. Nu i-am zis

O legătură extrem de apropiată cu părinții poate uneori să contribuie cu și mai mari emoții pentru un concurent care urcă pe scena X Factor.

Este și cazul celebrului actor Cornel Palade, care nu a știut nicio clipă că fiica lui s-a înscris la audiții. Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriță și cântă într-o trupă, așa că este învățată cu scena. Nu a reușit însă să se obișnuiască nici până acum cu emoțiile pe care le are atunci când știe că tatăl său este printre spectatori.

Tocmai de aceea, Ada și mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple.

"Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală", a povestit Ada în fața celor patru jurați.

Ca și alți artiști ai căror părinți au dovedit în lumea artistică, Ada simte nevoia să reușească datorită calităților sale și nu ca urmare a numelui pe care îl poartă. "Am așteptări mari de la mine, așa cum lumea îl cunoaște pe tata și știe ce fel de om este, aș vrea să mă cunoască și pe mine", a mărturisit fiica lui Cornel Palade. Admirator al "cuplului" Țociu-Palade, Ștefan Bănică jr a vrut să știe dacă prietenul tatălui său a încurajat-o pe Ada să urmeze o carieră în muzică.

[citeste si]

Răspunsul Adei l-a uimit însă: "M-a ascultat, a zis că ar fi bine să nu mai cânt!", a declarat râzând Ada. Care a fost motivul, dar şi ce i-au spus Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla's Dreams după ce au urmărit prestația ei, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii "X Factor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel