X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Bella Santiago a câștigat sezonul 8. Finalul, anunțat dinainte

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Confruntarea a ajuns la final. Bella a reușit să le fure inimile telespectatorilor și a ieșit învingătoare. Ea este noua câștigătoare X Factor.

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Cu o poveste dureroasă în spate şi cu un bagaj incredibil de talent, voce şi pasiune explozivă, Bella Santiago a câştigat sezonul 8 X Factor. Oamenii i-au apreciat fiecare apariţie, iar acest lucru s-a văzut în urma votului final, dar şi pe reţelele de socializare. Toate momente sale din show au devenit virale. Atrăgătoarea filipineza a convins publicul că merită să câştige premiul cel mare.

Vezi și: X FACTOR: Bella Santiago a câștigat sezonul 8. Reacții: Era evident!

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Bella Santiago este un monument de talent, frumusețe și căldură. După apariția ei din audiții, a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată, în continuare. Venită în România în 2016, Bella Santiago a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost în echipa lui Horia Brenciu la X Factor în urmă cu doi ani. „Sunt răsfăţata trupei!", le-a mãrturisit tânăra, care i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încă de la primii săi paşi pe scenă. "Are deja o atitudine de divă!", a remarcat Delia, iar Ştefan Bănică nu s-a sfiit să îi mărturisească, la un moment dat: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!", i-a mai spus juratul „X Factor".

Vezi și: X Factor. Explozie de talent și frumusețe. Bănică: Ce a fost asta? Ne-a omorât

X FACTOR 2018. Bella Santiago a câștigat sezonul 8. Final, anunțat dinainte


X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Finalul fericit pentru Bella Santiago pare să fi fost prevestit chiar de jurați:

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!", i-a spus Brenciu, după unul dintre momentele sale din emisiue. Iar Carla's a continuat: „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidă, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!".

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Deși nu a avut o viață ușoară, abia reușind să trăiască de pe o zi pe alta, în copilăria ei din Filipine, Bella a luptat cu toate puterile pentru fetița ei de șapte ani, pe care nu a mai văzut-o de doi ani. Micuța se află alături de mama artistei, acasă, în locul în care a crescut. Bella recunaoște că vocea pe care o are este un dar de la Dumnezeu.

Vezi și: X Factor Bootcamp. Bella Santiago a incendiat scena. Delia: Artist complet, o femeie fenomenală

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel