Wozniacki nu participă la turneul de la Dubai. Simona Halep, mai aproape de primul loc

Simona Halep poate reveni rapid pe primul loc după ce Caroline Wozniacki a anunțat că nu va participa la turneul de la Dubai. 

Astfel, diferența dintre Wozniacki, aflată pe primul loc mondial și Simona Halep se reduce semnificativ.

În acest moment Simona Halep este în urmă câștigătoarei de la Australian Open cu 349 de puncte. Prin decizia lui Wozniacki de a nu participa la turneul de la Dubai, jucătoarea daneză pierde 305 puncte. Așadar, mai rămân doar 44 de puncte între cele două jucătoare care își dispută primul loc mondial. 

Simona Halep nu va pierde nici un punct la acest turneu, chiar dacă la rândul ei a decis să nu participe. Ea nu a participat nici anul trecut așa că nu are ce puncte să piardă. 

Pauză importantă 

Turneul de la Doha aduce și mai multe șanse pentru Simona de a reveni pe primul loc mondial, acolo unde Wozniacki are de apărat nu mai puțin de 585 de puncte WTA. 

De cealaltă parte, o mare problemă o reprezintă recuperarea Simonei Halep. După un turneu epuizant la Australian Open și o accidentare la gleznă, jucătoarea româncă a decis că este timpul să facă o pauză, ea renunțând la turneul de la Sankt Petersburg. Nu se știe cu siguranță care va fi următorul turneu la care va participa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel