Urmărește emisiunea live


Wolf, director Tarom: Ruta Bucureşti-Sibiu-Stuttgart, avantaje enorme

Deschiderea rutei Bucureşti - Sibiu - Stuttgart reprezintă un avantaj consistent pentru întărirea industriei româno-germane din regiune, susţine directorul general Tarom, Werner Wolff. 

Ruta Bucureşti - Sibiu - Stuttgart a fost inaugurată pe 15 iulie, şeful TAROM precizând, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată pe aeroportul din Sibiu, că unul dintre principalele motive pentru care compania a decis deschiderea acestei noi rute îl reprezintă potenţialul de creştere şi consolidare pentru industria româno-germană din regiune.

'Marquardt, Siemens, Star Transmission, Bosch, Continental sunt doar câteva exemple de companii germane care au găsit modelul succesului în Sibiu. Trebuie să fim conştienţi de forţa 'magnetică' a Sibiului pentru investitorii germani, şi nu numai. De aceea, TAROM doreşte să facă parte din acest model de succes, să contribuie la dezvoltarea relaţiilor româno-germane din regiune, să reducă distanţa dintre cele două lumi, pe calea aerului. După Munchen, pasul firesc pentru noi a fost Stuttgart', a subliniat Werner Wolff.

Conexiune a mediului de afaceri

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Christine Manta-Klemens a afirmat că această cursă Sibiu-Bucureşti este foarte importantă din perspectiva evenimentelor în care Sibiul este implicat în 2019. 'În egală măsură, ne bucură noile curse către cele mai căutate destinaţii din Germania', a adăugat ea.

Prezent la eveniment, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, a apreciat că procesul de dezvoltare de rute al companiei naţionale TAROM, demarat de la începutul acestui an, îşi face simţită prezenţa şi în ceea ce priveşte destinaţiile operate de pe aeroportul din Sibiu.

'Astfel, prin reluarea cursei interne Bucureşti - Sibiu, se dă curs nevoii de conexiune a mediului de afaceri, şi nu numai. Totodată, diversificarea opţiunilor de călătorie prin introducerea zborurilor operate de TAROM spre Stuttgart, consolidează actuala reţea de rute', a subliniat Gîrdea.

Vezi și: TAROM, acord pentru noi aeronave


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel