WIMBLEDON - Serena Williams și Fabio Fognini, amenzi consistente. Fanii, revoltați

Serena Williams și Fabio Fognini au fost amendați de organizatorii turneului de la Wimbledon 2019.

Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA) a primit o amendă de 10.000 de dolari pentru că a avariat, cu racheta sa, gazonul de pe unul dintre terenurile de joc, în timpul unei sesiuni de antrenament.

Williams nu a fost singura sportivă amendată, în timpul Grand Slam-ului britanic. Fabio Fognini (32 de ani, nr. 10 ATP) a primit o amendă de 3.000 de dolari după ce a spus că Wimbledon ar trebui bombardat. Conform BBC, incidentul s-a petrecut în timpul unui antrenament efectuat de campioana americană înaintea startului ediţiei din acest an a competiţiei londoneze. Incidentul s-a petrecut în timpul partidei disputate cu Tennys Sandgren, partidă pe care italianul a pierdut-o cu scorul de 6-3, 7-6, 6-3.

Fanii, revoltați

În timpul jocului, Fognini a spus în limba sa maternă: "La naiba cu englezii. Îmi doresc ca o bombă să explodeze peste clubul ăsta. O bombă ar trebui să explodeze aici".

După acest incident, Fognini și-a cerut iertare spunând: "Dacă cineva se simte ofensat, îmi cer scuze. Nici o problemă".

Mulți fani ai tenisului s-au arătat indignați de decizia celor de la Wimbledon, susținând că fapta lui Fognini este mult mai gravă decât cea a Serenei Williams.

De asemenea, Australianul Nick Kyrgios a fost amendat cu 8.000 de dolari în total, pentru incidente antisportive separate, în primul şi în al doilea tur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel