WIMBLEDON 2019 - Semifinalele Halep vs Svitolina și Serena vs Strycova, avancronica meciurilor

WIMBLEDON 2019 - Semifinalele Halep vs Svitolina și Serena vs Strycova, avancronica meciurilor
WIMBLEDON 2019 - Semifinalele Halep vs Svitolina și Serena vs Strycova, avancronica meciurilor

WIMBLEDON 2019 - Joi este ziua semifinalelor la feminin. WTA a făcut o analiză a calităților celor patru jucătoare SIMONA HALEP, ELINA SVITOLINA, SERENA WILLIAMS și BARBORA STRYCOVA și șansele lor de a câștiga meciul.

Semifinala 1

SIMONA HALEP vs. ELINA SVITOLINA

Halep spune că nu se gândește la ceea ce s-a întâmplat înainte de Wimbledonul de anul acesta, remarcă WTA. Aceasta este, probabil, cea mai bună abordare când vine vorba de trecutul ei împotriva lui Svitolina. Ucraianca a câștigat patru dintre cele șapte întâlniri. Halep și Svitolina au valori destul de apropiate, însă Simona poate fi un pic mai consistentă și mai bună în defensivă, în timp ce Svitolina are o mai mare ușurință să alegre pe teren și să lovească tare, cel puțin în ceea ce privește forehand-ul.

Într-un meci anterior a l unui turneu major, la Roland Garros în 2017, Halep a câștigat, dar a trebuit să se întrebuințeze serios pentru a obține victoria în trei seturi. Svitolina ar putea fi în mod normal favorizată pe iarbă, dar Halep a declarat că acum se simte mai stabilă - pe picioarele și mintea ei - pe suprafața care i se părea alunecoasă în trecut. Spre deosebire de Svitolina, ea a mai fost într-o semifinală la Wimbledon. Câștigător prognozat: Halep - sunt de părer cei de la WTA.

Semifinala 2

SERENA WILLIAMS vs. BARBORA STRYCOVA


Strycova nu este jucătoarea pe care Serena s-a așteptat să o întâlnească în semifinala a 12-a pentru ea la Wimbledon.Jucătoare de 33 de ani din Cehia nu a mai ajuns niciodată atît de sus la un turneu major. De asemenea, probabil că nu s-ar fi așteptat niciodată să o întâlneacă pe Serena. Asta pentru că într-adevăr nu există nimeni asemănătoare cu Strycova. Ea nu este o jucătoare de linie sau o alergătoare excelentă; nu este o jucătoare de atac și nici de apărare; nu este o jucătoare în forță și nici de finețe. În schimb, ea este o combinație fluidă, improvizantă, adesea-teatrală a tuturor celor de mai sus. Ea va câștiga un punct cu școala veche bazată pe serviciu și volei, iar următoarea lovitură să fie cu două mâini, un backhand cu efect. Asta face ca ea să fie un adversar dur pe iarbă și un adversar dur pe orice suprafață atunci când este în formă.

Serena va trebui să fie solidă pe picioare sale și gata pentru orice, oricând; până acum, când a jucat cu Strycova, ea a reușit. Williams conduce cu 3-0 împotriva ei, un record care include o victorie de 6-2, 6-4 la Wimbledon în 2012. Câștigător prognozat: Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel