Urmărește emisiunea live


Wimbledon 2017: Simona Halep, declarații după victoria uriașă cu Azarenka

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon după o victorie fantastică împotriva fostei nr. 1 mondial, bielorusa Victoria Azarenka 7-6, 6-2.

Simona Halep are șansa să ajungă pe locul 1 în lume. Halep trebuie să ajungă cel puțin în semifinale la Wimbledon. Sportiva noastră avea nevoie de victorie astăzi cu Azarenka, dar și să treacă de următoare adversară. Totuși, Halep susține că nu era conștientă de acest scenariu.

"Nu-mi fac probleme că publicul britanic va fi împotriva mea. Mă aștept la asta. Iau fiecare meci așa cum vine, acum urmează partida cu Konta și mă concentrez pe acest duel. N-am mai jucat niciodată cu ea pe iarbă, știu că va fi dificil, dar sunt încrezătoare.

În această perioadă mă simt puternică, am încredere în forțele mele. Habar nu aveam că sunt la un meci de locul 1!

Sunt foarte fericită de cum am condus meciul cu Azarenka. Nu mai jucasem pe iarbă cu ea și era o mare provocare să o înving. Primul set a fost echilibrat, dar în al doilea am jucat mai avansat, am lovit mai puternic și mi-a ieșit", a zis Simona Halep după meci, informează GSP.

Pentru Simona Halep urmează un meci dificil. Ea va juca în sferturile de finală de la Wimbledon împotriva favoritei gazdelor, sportiva britanică Johanna Konta, locul 7 în lume.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel