WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP a scăpat de cea mai puternică rivală rămasă în competiție

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP nu a jucat luni la WIMBLEDON, dar ziua s-a încheiat excelent pentru ea. Cea mai puternică rivală rămasă în competiție după eliminările locurilor 1 și 2 WTA a părăsit cel de-al treilea turneu de Grand Șlem al anului.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Serena Williams și Na Li, primele două clasate în topul WTA, au fost eliminate în prima săptămână de la WIMBLEDON 2014.

Vezi și: WIMBLEDON 2014: Cu ce problemă se confruntă SIMONA HALEP


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Luni a venit rândul polonezei Agnieszka Radwanska, numărul 4 WTA şi finalistă în 2012, să părăsească iarba londoneză. Radwanska a fost eliminată în optimile de finală de rusoaica Ekaterina Makarova, scor 6-3, 6-0.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Principala adversară a româncei de la WIMBLEDON 2014 a rămas rusoaica Maria Şarapova, locul 5 WTA, care o va întâlni, marți, pe Angelique Kerber, locul 7 WTA.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP o poate întâlni în semifinalele de la Londra pe Maria Șarapova, care a învins-o în finala de la Roland Garros 2014. 

Citește și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP joacă pentru sferturi cu Zarina Diyas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel