WIMBLEDON 2014: Semifinala Halep - Bouchard, în presa canadiană

Eugenie Bouchard a învins-o pe românca Simona Halep, scor 7-6 (5), 6-2, în semifinala de la Wimbledon, devenind prima jucătoare din Canada care ajunge într-o finală de Mare Slam la simplu, scrie publicația canadiană The Globe and Mail.

"Este foarte entuziasmant că am ajuns în prima finală de Mare Slam. Am muncit mult pentru asta. Sunt mândră de eforturile depuse de mine astăzi", a spus Bouchard după semifinala cu Halep.

Într-o semifinală întreruptă de două ori în primul set - prima oară din cauza unei accidentări la gleznă a Simonei Halep și a doua oară din cauza unei femei căreia i s-a făcut rău - Halep a făcut dublă-greșeală pe o minge de break din primul set, iar apoi a clacat din nou în fața lui Bouchard, care a condus cu 4 - 1, scrie publicația canadiană.

Halep joacă în România următorul turneu

A treia oară a fost cu noroc pentru Bouchard - a pierdut ambele semifinale de Mare Slam de anul acesta. Până acum, Bouchard nu a cedat niciun set în șase meciuri la Wimbledon.

"Nu este o surpriză pentru mine - aștept astfel de rezultate bune", a spus Eugenie Bouchard. "Așa că, pentru mine, a fost ceva de genul 'ok, bine. Este un pas în direcția potrivită'. Voi juca în finală și tot voi mai avea un meci, deci este un an în care am multe de sărbătorit", a spus Bouchard.

Eugenie Bouchard o va întâlni în finală pe cehoaica Petra Kvitova, care a trecut în semifinale de compatrioata sa, Lucie Safarova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel