Urmărește emisiunea live


WIMBLEDON 2014: HALEP și BOUCHARD, asemănări surprinzătoare

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP o va întâlni, cel mai probabil, joi, în SEMIFINALELE celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului pe EUGENIE BOUCHARD. Pentru a accede în finala WIMBLEDON 2014, românca trebuie să se impună în fața jucătoarei din Canada, sportivă considerată de mulţi specialişti copia la indigo a Simonei Halep.

VEZI AICI SEMIFINALA SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE TEXT


WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, după 59 de minute de joc, în SEMIFINALE la WIMBLDON 2014, după ce s-a impus în fața jucătoarei din Germania Sabine Lisicki, cu scorul 6-4, 6-0.

Citește și WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, prima declarație după calificarea în SEMIFINALE

WIMBLEDON 2014. Pentru a juca sâmbătă FINALA, SIMONA HALEP trebuie să-și învingă, cel mai probabil, joi, adversara din SEMIFINALE, Eugenie Bouchard (Canada, locul 13 WTA), sportiva despre care mulți specialiști susțin că este copie fidelă a româncei.

WIMBLEDON 2014. Dacă la începutul anului trecut, Bouchard era nevoită să joace calificări pentru a fi pe tabloul principal al turneelor importante, rezultatele obținute în 2013 au plasat-o pe jucătoarea de peste ocean drept unica rivală a Simonei Halep în lupta pentru câștigarea titlului de sportiva cu cea mai fulminantă ascensiune din clasamentul WTA.

Citește și WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE. A revenit incredibil și a eliminat-o pe Sabine Lisicki în două seturi 

WIMBLEDON 2014. Chiar dacă SIMONA HALEP și-a adjudecat titlul (după ce a cucerit anul trecut 6 trofee), EUGENIE BOUCHARD a demonstrat că este, la rândul ei, o stea în devenire, realitate confirmată de reușitele sportivei din Canada în 2014, ea reușind să joace în SEMIFINALE la toate turneele de Mare Şlem (Australian Open, Roland Garros şi, acum, Wimbledon).

Citește și WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, descrisă uluitor de antrenorul Serenei Williams

WIMBLEDON 2014. De altfel, SIMONA HALEP și EUGENIE BOUCHARD sunt singurele jucătoare din lume care au atins cel puţin "sferturile" în toate turneele de Mare Şlem din 2014.

WIMBLEDON 2014. Specialiștii au remarcat, pe lângă asemănarea izbitoare a traseului urmat de cele două sportive - SIMONA HALEP și EUGENIE BOUCHARD, și stilul de joc aproape similar, scrie sport.ro.

WIMBLEDON 2014. Ambele sunt foarte agresive pe teren, îşi asumă multe riscuri şi sunt capabile oricând de lovituri neaşteptate, care să destabilizeze din punct de vedere psihic adversarul.

WIMBLEDON 2014. Există, însă, riscul ca stilul de joc foarte agresiv al sportivei din Canada să-i pună probleme Simonei Halep, având în vedere că românca preferă să aibă în faţă o jucătoare de regularitate şi să dicteze ea punctul, un profil care nu se potrivește deloc pentru Bouchard.

WIMBLEDON 2014. Pe de altă parte, jurnaliştii de la tennisworldusa.org au remarcat și că Eugenie Bouchard, ca și Simona Halep, stau excelent cu mentalul. 

Citește și Wimbledon 2014: Serena Williams s-a retras din cursă din cauza unui virus

Scorul întâlnirilor directe între SIMONA HALEP și EUGENIE BOUCHARD este 1-0, după ce românca s-a impus la Indian Wells 2014în fața sportivei din Canada cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4.

"Bouchard este o mare jucătoare, a revenit foarte bine în meci. Este o jucătoare dificilă, e incomod să joci împotriva ei, aşa că mă bucur nespus că am câştigat, sunt foarte fericită", declara Simona Halep, după "sfertul" jucat împotriva canadiencei, la Indian Wells.

WIMBLEDON 2014. Dacă Simona Halep o va învinge în SEMIFINALE pe EUGENIE BOUCHARD, românca va juca FINALA WIMBLEDON 2014 cu sportiva care se va impune în cealaltă semifinală, în care vor evolua două jucătoare din Cehia, Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Lucie Safarova, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel