William De Amorim: „În ultimele 6 luni am fost numai trist"

William De Amorim a fost împrumutat de la FCSB, la Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică. Dacă va confirma la clubul din Turcia, Kayseri îl va putea achiziționa pentru 600.000 de euro.

Brazilianul adus de la Astra la FCSB a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre experiența nefericită de la echipa lui Gigi Becali:

„Eu vă spun adevărul, în ultimele 6 luni am fost numai trist. Cred că am realizat ceva în cei 7 ani şi jumătate de România, am ajuns cu Astra la un anumit nivel, nu cred că mi-am bătut joc de fotbal sau de viaţa mea, am făcut ceva, altfel nu mă lua Steaua şi nu dădea atâţia bani pe mine. Din păcate, nu am fost respectat în ultimele 4 luni. Am ajuns să joc în Liga a 3-a, cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Aşa a fost regula la club, nu mai zic nimic, doar că n-a fost normal să nu fiu respectat. Poate vorbesc eu prostii...

Pe mine m-au durut declaraţiile la adresa mea fiindcă mi-au afectat cel mai mult familia. Ai mei citeau ziarul, vedeau la TV ce se spune despre mine şi erau îndureraţi. Mă întrebau soţia, mama, sora: «Ce ai, de ce eşti mereu trist?». Păi, eu sufeream în interior şi voiam să nu se vadă, mă prefăceam, dar ele citeau în mine durerea. Plângeam de nervi când eram singur, pentru că era o situaţie care nu ţinea de mine. Simţeam că nu mai sunt important pentru echipă şi orice aş fi făcut era în zadar", a povestit De Amorim pentru GSP.

William De Amorim a evoluat 6 sezoane la Astra, iar în 2016 s-a transferat la FCSB, fiind unul dintre cei mai bine cotați mijlocași de bandă din campionatul intern la acea vreme. Acum, speră să-și relanseze cariera sub comanda lui Marius Șumudică, antrenor cu care a obținut performanțe importante la Astra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel