Urmărește emisiunea live


William Brânză, către Codrin Ștefănescu: Când spuneți fraier, vă uitați în oglindă

Candidatul PER la Președinție, William Brânză, a avut un schimb de replici cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, la România TV. 

Codrin Ștefănescu i-a spus lui William Brânză că dacă el va transmite o scrisoare despre dedesubturile din PDL, el i-o va citi public. Secretarul general adjunct al PSD a precizat, în afirmația sa, că scrisoare ar fi de când William Brânză a rămas "de fraier", alături de PDL. 

Candidatul PER, William Brânză, vizibil iritat, i-a replicat: "Când spuneți fraier, poate vă uitați în oglindă, nu vă referiți la mine". 

Codrin Ștefănescu i-a precizat că i-a spus fraier "așa, din drăgălășenie", că a fost fraier când a rămas alături de PDL și s-a deșteptat și candidează la Președinție. Secretarul general adjunct al PSD a subliniat, încă o dată, că dacă va exista o scrisoare despre PDL a lui William Brânză, el o va citi public. 

"Nici nu aș găsi un orator mai bun", a spus Willliam Brânză. 

Într-un alt moment al emisiunii, William Brânză a declarat că Klaus Iohannis are și punctele sale rele, iar Codrin Ștefănescu a cerut explicații despre punctele rele, ridicând tonul și concluzionând că "Willliam Brânză îl susține pe Klaus Iohannis". Candidatul PER a ridicat la rându-i tonul și a subliniat: "Chiar trebuie să ridicăm tonul. Asta-i nesimțire!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel