Will Smith nu va juca în " Independence Day 2"

Will-Smith
Will-Smith

Will Smith nu va juca în " Independence Day 2", declară regizorul Roland Emmerich, deoarce onorariul cerut este mult prea mare.

Autor: Andreea Adamescu

Originalul, lansat în 1996, prezenta efortul de a evita o invazie extraterestră ce avea loc pe 4 iulie, sărbătoare şi zi naţională a Statelor Unite ale Americii. Săptămâna trecută, Fox a anunţat că " Independence Day 2" va apărea în cinematografe pe 3 iulie 2015, în weekend-ul zilei naţionale.

Roland Emmerich, regizorul filmului doreşte ca în această continuare să apară actorii din primul film, însă Will Smith nu se va întoarce în rolul căpitanului Steven Hiller. " Will Smith nu se poate întoarce pentru că cere prea mulţi bani, dar şi pentru că ar fi un actor cu prea mult prestigiu pentru acest rol. Ar fi prea mult." a declarat Emmerich pentru New York Daily News.

Emmerich a adăugat: " Avem cam jumătate din personajele din primul film, iar cealaltă jumătate e formată din oameni noi". Bill Pullman, care a jucat rolul preşedintelui SUA Thomas J Whitmore în primul film şi-a exprimat entuziasmul faţă de proiect. În septembrie anul trecut, Emmerich a dezvăluit că plănuieşte două filme- " Independence Day Forever- Part 1" şi " Independence Day Forever- Part 2". Cu toate acestea, anunţul Fox se referă la o singură continuare, Independence Day 2.

Scenariul primului film a fost scris de Emmerich alaturi de Dean Devlin, iar cei doi au colaborat şi la scrierea continuării filmului. James Vanderbilt, care a lucrat la "Uimitorul Om Păianjen" şi " Zodiac" a primit sarcina de a rescrie scenariul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel