Wi-Fi gratuit în mai multe stații CFR

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că începând de miercuri, 8 noiembrie,  este operațional serviciul Wi-Fi în stațiile de cale ferată Sinaia, Bușteni, Azuga, Ploiești Sud, Pitești, Târgu Jiu, Caracal și Roșiorii de Vede. Serviciul public WI-FI este disponibil permanent și va permite pasagerilor și vizitatorilor să navigheze gratuit pe Internet.

Accesul la reţeaua wireless CFR Infrastructura se realizează automat prin butonul de conectare și are acoperire la casele de bilete, în sălile de așteptare și pe peroane.

Sistemul wireless este implementat de SOCIETATEA TELECOMUNICAȚII CFR şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 500 și maximum 1000 de utilizatori autentificaţi.

În perioada imediat următoare SOCIETATEA TELECOMUNICAȚII CFR va finaliza acțiunea de furnizare a serviciului WI-FI gratuit și pentru celelalte stații de cale ferată de pe Valea Prahovei, respectiv Comarnic, Câmpina și Predeal.

Menționăm faptul că SOCIETATEA TELECOMUNICAȚII CFR asigură acces gratuit la rețeaua wireless și în alte 20 de stații de cale ferată, harta acestora fiind disponibilă pe link-ul: http://www.tccfr.ro/wifi%20map.html.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel