What's UP, de ce a plecat de la Exatlon. Fanii, reacții fulger pe Facebook

What's UP - Exatlon
What's UP - Exatlon

Exatlon România, 5 septembrie 2018. What's UP a cedat și a părăsit Exatlon!

Exatlon România, 5 septembrie 2018.  Marius Ivancea, în vârstă de 29 de ani, sau aşa cum este cunoscut în lumea muzicală, What's Up, după câteva conflicte  cu ceilalți concurenți de la Exatlon, a luat decizia de a părăsi competiția. Stresul, neînțelegerile cu adversarii, dar și cu ceilalți Faimoși, precum și dorul de casă l-au făcut pe artist să renunțe.

Anunțul lui Cosmin Cernat

Exatlon România, 5 septembrie 2018. "A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situația lui What's Up. Din păcate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunțe”, a spus prezentatorul Cosmin Cernat.

Replici dure

Exatlon România, 5 septembrie 2018. Amintim că, în ediția difuzată miercuri seară la Exatlon, What's Up a avut un schimb de replici cu Lili Sandu. Mai mult, chiar de la începutul competiției, el s-a certat cu Iulian din cauza unor gesturi pe care le făcuse antrenorul de schi și, deși tânărul a încercat să explice că nu a vrut să fie răutăcios sau să jignească pe cineva, What's Up nu a vrut să îngroape securea războiului.

El a mai intrat în conflict și cu Mirel Drăgan, însă picătura care a umplut paharul pare să fi fost scandalul cu Lili Sandu. Totul a început de la faptul că Lili Sandu spărgea o nucă de cocos în timp ce What's Up dormea. "Îți spun frumos și respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar", a spus artistul. "Nu e vorba de respect aici. Nu știam că dormi, am crezut că stai așa, întins...", a spus Lili Sandu.

Exatlon România, 5 septembrie 2018. "Nu înțeleg cum tu ai tupeul să te cerți după ce faci gălăgie și trezești oamenii din somn", a fost replica lui What's Up. "Da, mă, îmi pare rău că te-am trezit", a spus actrița într-un final. "Așa trebuia să spui de la început", a comentat cântărețul. "Păi, am spus, dar tu nu ai auzit, că pe tine te iau nervii. Nu auzi când un om își cere scuze", a zis Lili Sandu. Replicile au continuat până când Lili Sandu a spus: "Tu nu țipi la mine că vin și îți trag una peste ochi!".

Mesaje de pe Facebook

Exatlon România, 5 septembrie 2018. Unii dintre fanii emisiunii au spus că se așteptau la o astfel de hotărâre din partea interpretul hiturilor "Taxi" şi "K la Meteo". Iată câteva dintre mesajele publicate pe rețeaua de socializare Facebook:

Bine că a plecat.

Nu e niciun șoc, era de așteptat.

Ar fi normal să bage pe cnv în locul lui what's up.

Ce păcat! A ieșit "uațap"! O să vină Fuego în locu' lui!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel