We Singing Colors cântă de Dragobete la Madame Pogany

Nu prea știi ce să faci de ”Sarbatoarea Iubirii la români”, adică pe 24 Februarie? O idee ar fi să faci ce nu prea faci de obicei: să mergi într-un loc care arată altfel decât îl știai, în care nu mai e muzică de club ci muzică live și în care cânta trupe pe care de regulă le vezi îl locuri de hipsteri. 

Pe scurt, ieși din bulă și alege o experiență nouă, că doar o data pe an este Dragobetele!

Dacă de Valentine's Day au ales să petreacă o seară memorabilă cu prietenii, fanii și admiratorii muzicii lor, lansându-și cel de-al doilea album, ”Lone Learner”, simpaticii artiști de la We Singing Colors au ales să își petreacă Dragobetele în restobarul Madame Pogany, din Floreasca, unde vor cânta, în premieră pentru public, noul lor material muzical în variantă acustică.

 ”De Valentine's Day a părut că toți cei care au venit la concertul nostru au lansat și ei ceva în seara aia, odată cu noi. Oamenii se purtau de parcă se știau de o viață unii cu alții, a fost o atmoseră frumoasă, cu multă energie și zâmbete multe, cum e de obicei la concertele noastre”, povestesc artiștii.

 

We singing colors va interpreta noul album, de Dragobete

 

We singing colors este o formație indie-pop-folk, născută din dorința de a scoate în evidență melodia din muzică în special prin voci, chitară și ritm și cu gândul de a cânta cât mai mult și în locuri cât mai inedite, cum ar fi în taxi, în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, într-o pădure și chiar și dormitor în față a câtorva mii de oameni din Melbourne, intr-un live pe o retea de socializare.

În cei 6 ani de activitate, We singing colors au cântat însă și pe scene mari, în cluburi și festivaluri din tară, dar și în Marea Britanie, Japonia și India, Spania, Bulgaria, Moldova etc. 

În premieră, pe 24 februarie, noul album lor album, "Lone Learner", lansat pe 14 Februarie 2018, va fi cântat acustic, în fața unui public nonconformist, care iubește inovația și originalitatea, la restobarul Madame Pogany în Floreasca, începând cu ora 22. 

”Va fi o seară intimă, cu un setup ceva mai liniștit decât de obicei, în care vor predomina armoniile”, promit simpaticii artiști de la We Singing Colors.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel