VREMEA. Prognoza METEO în București: RĂCIRE BRUSCĂ

Este o vreme anormală în Capitală. Dacă luni vom avea 20 de grade Celsius, maxima în termometre și cer senin, miercuri aveam o maximă de doar 9 grade Celsius și nicio rază de soare. 

VREMEA. Prognoza METEO în București. Temperatura în termometre crește brusc și coboară fulgerător de pe o zi pe alta în București. 

Astăzi avem o maximă de 16 grade Celsius în București.

VREMEA. Prognoza METEO în București. Luni, vor fi 20 de grade Celsius, cu o minimă de 6 grade Celsius, cât este înregistrat astăzi la ora 08:00 în Capitală. Cerul va fi predominant însorit și vor apărea câțiva nori. Vântul va sufla moderat, cu 14 km/h. 

VREMEA. Prognoza METEO în București. Marți, vântul se întețește, va sufla cu 26 de km/h. Minima va fi la fel ca luni, de 6 grade Celsius, iar maxima de 16. Încă vom mai avea soare. 

VREMEA. Prognoza METEO în București. Miercuri, temperatura scade brusc, la o maximă de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații. Vântul rămâne la valorile de marți. Minima nu va coborî foarte mult, la 4 grade Celsius. 

VREMEA. Prognoza METEO în București. Joi vom avea temperaturi cuprinse între 3 și 8 grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat. 

VREMEA. Prognoza METEO în București. Vineri, maxima zilei va fi de 7 grade Celsius, aproape cât minima de luni și marți. Cerul va fi complet acoperit de nori. Minima va fi de numai 1 grad. 

VREMEA. Prognoza METEO în București. Aceleași temperaturi în termometre va vineri vor fi și weekendul viitor: sâmbătă- minima 1 grad/maxima 7; duminică- minima 1 grad/maxima 8. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel