EXCLUSIV  Vremea în Grecia și pe litoralul românesc. Gabriela Băncilă: Nu vă speriați - video

Vremea în concediu
Vremea în concediu

Gabriela Băncilă, directorul Centrului Național de Prognoze Meteorologice, a spus cum va fi vremea în Grecia, dar și pe litoralul românesc, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Pentru zona Greciei și chiar și a litoralului bulgăresc, intensitatea masei de aer cald poate să fie mai ridicată. La fel și temperaturile. Colegii de la serviciul meteorologic din Grecia este posibil să emită, în următoarele săptămâni, mesaje de atenționare, de informare privind perioade sau zone în care temperaturile să fie ridicate", a declarat Gabriela Băncilă în cadrul interviului acordat DCNews pe 31 iulie.

De asemenea, a spus și cum va fi vremea pe litoralul românesc pentru cei care urmează să plece în concediu. „Litoralul românesc poate să fie mai plăcut din punct de vedere termic. Adică să nu avem acea senzație de disconfort termic. Cu mențiunea că: nu vă speriați, dar e posibil să existe perioade în care să vină o aversă, o ploaie de vară, poate în unele stațiuni să fie mai intensă. Nu vor fi zile consecutive și foarte puțin probabil să asistăm la zece ore consecutive cu nicio rază de soare", a mai spus Gabriela Băncilă.

Gabriela Băncilă, interviu la DCNews - informații complete despre vreme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel